Ondersteuning bij de STAP-regeling

Onze opleidingen krijgen gemiddeld een 9

Bij ons ben je geen nummer

De beste en NRTO-erkende opleiders

Home

Over ons

Over de ontwikkelwijzer

Waarom de Ontwikkelwijzer?

Of je nu wilt omscholen of juist wil doorgroeien in jouw huidige werkveld; een sterke arbeidsmarktpositie start met de juiste scholing. Wellicht is omscholing dan niet het eerste waar je aan denkt, maar wel wat je nodig hebt. Door jezelf om te scholen verbeter je jouw positie op de arbeidsmarkt.

De Ontwikkelwijzer helpt

Een sterkere positie in de arbeidsmarkt vraagt om de benodigde kennis en certificaten. Het starten aan een omscholing versterkt jouw positie op de arbeidsmarkt. Of je nou van baan switcht of doorgroeit binnen jouw branche. Samen gaan we op zoek naar de scholing die past bij jouw toekomstplan. Dit zorgt ervoor dat jij de juiste papiertjes bezit, en dus met de benodigde kennis kan beginnen aan je volgende uitdaging. De Ontwikkelwijzer begeleidt jou naar jouw volgende stap in jouw carrière.

De Ontwikkelwijzer inspireert

Er zijn ontzettend veel mogelijkheden en daarmee ook keuzes om te maken. Maar hoe weet je dat je de juiste keuze maakt? En hoe zorg je ervoor dat je die volgende stap zet in je carrière? Het zijn vragen die we dagelijks horen. De verhalen van anderen bieden perspectief en de juiste informatie draagt bij aan het maken van de juiste keuze. Want omscholen klinkt als een grote verandering, maar dat hoeft niet zo te zijn. Velen gingen je voor. En die verhalen vertellen wij graag aan jou.

Inspiratieblogs, opleidingsinformatie en ervaringen uit het werkveld. Je vindt het allemaal en zelfs meer dan dat. Ook delen we tips om jouw kansen te vergroten op de arbeidsmarkt en over het aanpakken van het STAP-budget. Het draagt allemaal bij aan het zetten van de volgende stap.

De Ontwikkelwijzer informeert

Helaas werkt het overheidspotje volgens het principe op=op. En gratis opleidingsbudget wil je natuurlijk niet laten liggen. Meld je daarom aan voor de maillijst zodat wij je up-to-date kunnen houden over de volgende zaken:

  • Actuele informatie rondom STAP
  • De beste en NRTO-erkende opleiders
  • Hulp & Inspiratie
  • En een seintje zodra jij het STAP-budget kunt aanvragen!

Blijf op de hoogte van de STAP-regeling

Mis niks en blijf op de hoogte. Geef je e-mailadres op en ontvang het laatste nieuws!
PS: Je kunt je onderaan onze nieuwsbrief altijd uitschrijven.

Breed aanbod

Wij hebben de krachten gebundeld om jou te helpen bij het zetten van de volgende stap. Want de volgende stap is voor iedereen anders. Dit kan namelijk in de vorm van een opleiding zijn, maar een training of cursus is ook mogelijk. Er is veel mogelijk bij de Ontwikkelwijzer. En jouw doel staat hierin centraal.

Een opleiding Persoonlijke Ontwikkeling is altijd een verrijking. Inzicht hebben in jezelf zorgt voor persoonlijke groei. Deze kun je toepassen in je nieuwe baan en tegelijkertijd ook in je privéleven. Verdiep je bijvoorbeeld in effectief communiceren, projectmanagement of duik in de wereld van de millennial. Hoe geef je op de juiste en beste manier leiding aan hen? Persoonlijke ontwikkeling is altijd een goede investering.

De opleidingen in de Financiële Sector zijn gewild. De ontwikkelingen op het gebied van technologie staan niet stil en het aanbod in banen is groot. Voor zowel doorstromers als professionals die voor het eerst aan de gang gaan in deze branche. Behaal jouw Wft, PE of ga voor een verdiepingsslag met één van de bovenwettelijke opleidingen.

Ook verschillende ICT Trainingen zijn mogelijk. Vind je omscholing spannend omdat je niet weet of je een baan gaat vinden? Dan zit je in de IT-sector goed. Het baanaanbod blijft groeien en de kansen vliegen je om de oren. Hier is volledige omscholing mogelijk, maar ook het aanvullen van vaardigheden en kennis is altijd mooi meegenomen.

Een investering?

Ondanks dat het een investering is voor je persoonlijke ontwikkeling en je positie op de arbeidsmarkt, hóeft het nu geen investering voor je portemonnee te zijn. Met de STAP-regeling kun je nu tot €1000-, ontvangen voor je opleiding. Wij helpen je door het proces heen en notificeren je wanneer jij het STAP-budget aan kunt vragen. Bekijk direct het opleidingsaanbod.

Durf de stap te zetten

Het starten van een omscholings- of doorgroeitraject is een mooie investering in jouw toekomst, werkgeluk en arbeidsmarktpositie. Op de Ontwikkelwijzer lees je verhalen en ervaringen van professionals die óók de stap durfden te zetten. Dat maakt het nét iets gemakkelijker.

Over de Ontwikkelwijzer

De opleiders van de Ontwikkelwijzer (onderdeel van de Eikk Onderwijsgroep) helpen jou bij het zetten van de volgende stap in de arbeidsmarkt. Lees de inspirerende verhalen van andere omscholers en doorstromers, bekijk de beschikbare trajecten en ontdek wat nodig is om jouw gewenste omscholings- of doorgroeitraject te starten met het STAP-budget.

Tot €1.000 scholingsbudget
Snel geregeld
Vergroot je baankansen
De beste en NRTO-erkende opleiders