Ondersteuning bij de STAP-regeling

Onze opleidingen krijgen gemiddeld een 9

Bij ons ben je geen nummer

De beste en NRTO-erkende opleiders

Home ICT sector

Word 2019 Compleet

Word 2019 Compleet

In deze interactieve Word 2019 training maak jij uitgebreid kennis met de tekstverwerker Word. Na afloop beheers jij de basis- tot de gevorderde functionaliteiten.

Online

€ 129

€0

Met STAP-budget

27 uur durende interactieve opleiding

Inclusief Online Leeromgeving

Ontwikkel IT-vaardigheden

Online

€ 129

€0

Met STAP-budget

27 uur durende interactieve opleiding

Inclusief Online Leeromgeving

Ontwikkel IT-vaardigheden

Over Word 2019 Compleet

Deze Word training is zowel bedoeld voor de beginnende Word gebruiker als de ervaren Word gebruiker die zijn/haar kennis verder wil uitbreiden.

Alle relevante thema’s komen aan bod zoals tekstinvoer, opmaak, pagina-indeling, tabellen, afbeeldingen en grafische objecten invoegen en ook gevorderde functionaliteiten als het gebruik van sjablonen, mailingen en lange documenten beheren.

Het leuke van deze training is dat hij interactief is! Deze bestaat uit 61 lesvideo’s, 61 opdrachten en 6 dossiers met aanvullende informatie.

Uitgebreide praktijkervaring:

Je krijgt online toegang tot het programma Word 2019. Via jouw browser log je in op een pc waarop alles is geïnstalleerd dat je nodig hebt voor deze training. Op deze online pc volg je onze interactieve training en voer je de oefeningen ook echt uit in Word. Geen simulaties, je krijgt echte praktijkervaring. Het enige dat je nodig hebt is een computer met internettoegang.

Afgestemd op jouw voorkennis:

Je start deze training met een nulmeting. Op basis van deze meting wordt de inhoud van de training afgestemd op jouw individuele leerbehoefte en jo...

Startdata & locaties

Op elk moment te starten

Locatie

Online

ICT trainingen docent, Marieke de Vries

Toegang tot persoonlijke Online Leeromgeving

Studenten geven ons gemiddeld een 9

Studie- en oefenmaterialen online beschikbaar

Vriendelijke en kundige trainers

STAP-regeling

STAP (Stimulans ArbeidsmarktPositie) is een subsidieregeling waarmee men een sterkere positie op de arbeidsmarkt kan verkrijgen. De subsidie, een bedrag van maximaal €1.000,-, kan aangevraagd worden om een scholings- of ontwikkelingstraject te starten en daarmee de kansen op de arbeidsmarkt te vergroten.

Dankzij de STAP-regeling kan je deze opleiding gratis volgen. Er zitten een paar voorwaardes aan, waarmee we je graag helpen.

Alles over de STAP-regeling Stap voor stap uitleg

Wat krijg ik bij deze opleiding?

Certificaat van deelname

Je ontvangt een bewijs van deelname

Online omgeving

Alle benodigde materialen zijn online beschikbaar

Digitaal studiepakket

100% online studeren

Interactieve trainingsvorm

Ruimte voor vraag, antwoord en feedback

Meer info over deze opleiding
Kwaliteit van de trainingen is goed.
Proces is soepel

Ik heb nu 2 trainingen gevolgd en ben erg tevreden over de kwaliteit van de aangeboden trainingen. Het onbeperkt leren abonnement werkt voor mij prima omdat ik meer trainingen per jaar volg.

We zoeken graag met je uit welke opleiding of training goed bij je past.

Deze opleiding wordt verzorgd door

Over de Ontwikkelwijzer

De opleiders van de Ontwikkelwijzer (onderdeel van de Eikk Onderwijsgroep) helpen jou bij het zetten van de volgende stap in de arbeidsmarkt. Lees de inspirerende verhalen van andere omscholers en doorstromers, bekijk de beschikbare trajecten en ontdek wat nodig is om jouw gewenste omscholings- of doorgroeitraject te starten met het STAP-budget.

Tot €1.000 scholingsbudget
Snel geregeld
Vergroot je baankansen
De beste en NRTO-erkende opleiders

Misschien ook iets voor jou?

In deze online training Cloud Security Fundamentals maak je kennis met de basis van IT- security voor de cloud. Je maakt kennis met de basisprincipes van de cloud architectuur en design.

7 uur durende interactieve opleiding

Adaptief, slim leren2

Voorbereiding op het examen

In deze cursus leert u het opzetten van een WebLogic Application Server en het configureren van de applicatie en het platform voor multi tenancy.

5 uur durende interactieve opleiding

Adaptief, slim leren2

Voorbereiding op het examen

In deze Excel 2013 cursus / training leert u alle basisfunctionaliteiten van Excel 2013. Deze Excel cursus is gericht op iedereen die een gedegen basiskennis wil van Excel 2013.

12 uur durende interactieve opleiding

Adaptief, slim leren2

Voorbereiding op het examen

Ben jij een software ontwikkelaar en wil jij graag jouw Docker vaardigheden versterken? Dan is dit ontwikkelpad iets voor jou! Je gaat aan de slag met geavanceerde Docker best practices,

25 uur durende interactieve opleiding

Adaptief, slim leren2

Voorbereiding op het examen