Ondersteuning bij de STAP-regeling

Onze opleidingen krijgen gemiddeld een 9

Bij ons ben je geen nummer

De beste en NRTO-erkende opleiders

Home ICT sector

Unit Testing met Mocks

Unit Testing met Mocks

In deze training ga je aan de slag met het Java framework Mockito. Bij het uitvoeren van unit tests op een object, heb je vaak andere, complexe objecten waar het geteste object van afhankelijk is.

Online

€ 79

€0

Met STAP-budget

9 uur durende interactieve opleiding

Inclusief Online Leeromgeving

Ontwikkel IT-vaardigheden

Online

€ 79

€0

Met STAP-budget

9 uur durende interactieve opleiding

Inclusief Online Leeromgeving

Ontwikkel IT-vaardigheden

Over Unit Testing met Mocks

In plaats van die complexe objecten te gebruiken, kun je Mockito gebruiken om mocks te maken van deze objecten. Zo kun je hun methodes nabootsen om verwacht gedrag te simuleren.

In deze training leer jij om mocking en zijn relatie met unit testing onder de knie te krijgen. Je leert situaties identificeren waar het gebruik van mocks aangeraden is. Je leert mocks te bouwen en je leert methodes na te bootsen met behulp van Mockito. Daarnaast leer je de mock objecten te gebruiken in unit tests.

Met Mockito is het ook mogelijk om aspecten van de interactie tussen het te testen object en de mock te verifiëren. Je leert in deze training daarom hoe je mocks kunt bouwen met behulp van annotaties. Daarnaast leer je de mocks te gebruiken om dependency injection in het object uit te voeren. Hierdoor kunnen objecten data uitwisselen zonder dat hun relatie hard is vastgelegd.

Ten slotte verken je spionnen. In tegenstelling tot een mock, die geen echte toestand heeft en waarin alle gedrag moet worden nagebootst, wordt een spion gebouwd bovenop een echt object van de klasse die wordt gemocked. Daarnaast heeft een spion bijna volledige functionaliteit. Je leert in dez...

Startdata & locaties

Op elk moment te starten

Locatie

Online

ICT trainingen docent, Marieke de Vries

Toegang tot persoonlijke Online Leeromgeving

Studenten geven ons gemiddeld een 9

Studie- en oefenmaterialen online beschikbaar

Vriendelijke en kundige trainers

STAP-regeling

STAP (Stimulans ArbeidsmarktPositie) is een subsidieregeling waarmee men een sterkere positie op de arbeidsmarkt kan verkrijgen. De subsidie, een bedrag van maximaal €1.000,-, kan aangevraagd worden om een scholings- of ontwikkelingstraject te starten en daarmee de kansen op de arbeidsmarkt te vergroten.

Dankzij de STAP-regeling kan je deze opleiding gratis volgen. Er zitten een paar voorwaardes aan, waarmee we je graag helpen.

Alles over de STAP-regeling Stap voor stap uitleg

Wat krijg ik bij deze opleiding?

Certificaat van deelname

Je ontvangt een bewijs van deelname

Online omgeving

Alle benodigde materialen zijn online beschikbaar

Digitaal studiepakket

100% online studeren

Interactieve trainingsvorm

Ruimte voor vraag, antwoord en feedback

Meer info over deze opleiding
Kwaliteit van de trainingen is goed.
Proces is soepel

Ik heb nu 2 trainingen gevolgd en ben erg tevreden over de kwaliteit van de aangeboden trainingen. Het onbeperkt leren abonnement werkt voor mij prima omdat ik meer trainingen per jaar volg.

We zoeken graag met je uit welke opleiding of training goed bij je past.

Deze opleiding wordt verzorgd door

Over de Ontwikkelwijzer

De opleiders van de Ontwikkelwijzer (onderdeel van de Eikk Onderwijsgroep) helpen jou bij het zetten van de volgende stap in de arbeidsmarkt. Lees de inspirerende verhalen van andere omscholers en doorstromers, bekijk de beschikbare trajecten en ontdek wat nodig is om jouw gewenste omscholings- of doorgroeitraject te starten met het STAP-budget.

Tot €1.000 scholingsbudget
Snel geregeld
Vergroot je baankansen
De beste en NRTO-erkende opleiders

Misschien ook iets voor jou?

Het unit-test framework (ook bekend als PyUnit) is gemodelleerd op JUnit en vereenvoudigt de automatisering van tests voor Python-applicaties.

6 uur durende interactieve opleiding

Adaptief, slim leren2

Voorbereiding op het examen

Met Blockchain kan je ervoor zorgen dat jouw organisatie zich onderscheidt van de concurrentie met veilige distributie voor supply chain management, medische dossiers, productie, detailhandel en

29 uur durende interactieve opleiding

Adaptief, slim leren2

Voorbereiding op het examen

Ben jij zowel geïnteresseerd in IT security als IT operations? Wil jij bijdragen aan betere beveiling én betere operationele prestraties van een organisatie? Dan is een baan als SecOps Engineer

30 uur durende interactieve opleiding

Adaptief, slim leren2

Voorbereiding op het examen

In deze online Clean Coding cursus leer je meer over de principes en voorbeelden van het maken van betere, efficiëntere en minder fouten bevattende software dankzij Clean Coding

7 uur durende interactieve opleiding

Adaptief, slim leren2

Voorbereiding op het examen