Ondersteuning bij de STAP-regeling

Onze opleidingen krijgen gemiddeld een 9

Bij ons ben je geen nummer

De beste en NRTO-erkende opleiders

Home Persoonlijke ontwikkeling

Online Leerpad: Jouw eerste stappen als leidinggevende

Online Leerpad: Jouw eerste stappen als leidinggevende

Ben jij voor het eerst manager? Dan is dit ontwikkelpad iets voor jou!

Online

€ 845.80

€0

Met STAP-budget

Digitaal studiepakket

Inclusief Online Leeromgeving

Haal het maximale uit jezelf

Online

€ 845.80

€0

Met STAP-budget

Digitaal studiepakket

Inclusief Online Leeromgeving

Haal het maximale uit jezelf

Over Online Leerpad: Jouw eerste stappen als leidinggevende

Ben jij voor het eerst manager? Dan is dit ontwikkelpad iets voor jou! Manager worden is een van de meest kritieke overgangen in je carrière, en slecht leiderschapsgedrag kan al vroeg de kop opsteken. In dit ontwikkelpad zal je ontdekken wat er nodig is om te leiding te geven, anderen te ontwikkelen en zaken te bereiken via anderen. Je gaat aan de slag met het ontwikkelen van jouw eigen leiderschapsstijl en ontdekt hoe je het respect van jouw team kan verdienen.

Wanneer je kiest voor dit ontwikkelpad, krijg jij toegang tot:

  • trainingen over frontline management, het ontwikkelen van teamleden, emotioneel intelligent leiderschap, accountability enzovoort. Daarnaast krijg je toegang tot nog veel meer trainingen, bootcamps, e-books enzovoort.
  • begeleiding van ons Learning & Development team, samen met jou stellen we doelen, maken we een planning en monitoren we je voortgang.

Dit ontwikkelpad is ideaal om jouw STAP budget voor in te zetten!

Frontline management

De overgang van individuele medewerker naar eerstelijns leidinggevende is een grote aanpassing. Een leiderschapsrol krijgen houdt meer in dan alleen een nieuwe titel. Het betekent dat je een leiderschapsmentaliteit moet aannemen, nieuwe vaardigheden en leiderschapscompetenties moet ontwikkelen, en je nieuwe relaties met de mensen boven en onder je op het organigram moet begrijpen. In dit onderdeel ga je hiermee aan de slag.

Ontwikkelen van teamleden

Leidinggevenden zijn slechts zo goed als de mensen die ze leiden. In dit onderdeel leer je hoe je technieken en strategieën op maat kan gebruiken om prestaties te optimaliseren.

Verantwoordelijkheid in leiderschap

Organisaties vertrouwen erop dat hun leiders verantwoording afleggen. Ontdek hoe je zowel verantwoordelijkheid als empowerment in jezelf en je team kan bevorderen.

Uitvoering mogelijk maken

Visie, doelen en strategieën betekenen weinig als ze niet met succes worden uitgevoerd. Leiders moeten de strategieën uitvoeren die zij helpen creëren. Zonder uitvoering is een strategie niet meer dan een idee. Leer in dit onderdeel hoe jij een executiecultuur kan ontwikkelen.

Emotioneel intelligent leiderschap

Echte leiders moeten namelijk blijk geven van zelfbewustzijn en empathie. In dit onderdeel leer je meer over emotionele intelligentie en de gemeenschappelijke kenmerken van emotioneel intelligente leiders. Jij zal leren hoe je je emoties kan identificeren en reguleren om anderen te leiden.
Startdata & locaties

Donderdag

02 februari 2023

Locatie

Online

Kenneth Smit docent, Marieke de Vries

Toegang tot persoonlijke Online Leeromgeving

Studenten geven ons gemiddeld een 9

Studie- en oefenmaterialen online beschikbaar

Vriendelijke en kundige trainers

STAP-regeling

STAP (Stimulans ArbeidsmarktPositie) is een subsidieregeling waarmee men een sterkere positie op de arbeidsmarkt kan verkrijgen. De subsidie, een bedrag van maximaal €1.000,-, kan aangevraagd worden om een scholings- of ontwikkelingstraject te starten en daarmee de kansen op de arbeidsmarkt te vergroten.

Dankzij de STAP-regeling kan je deze opleiding gratis volgen. Er zitten een paar voorwaardes aan, waarmee we je graag helpen.

Alles over de STAP-regeling Stap voor stap uitleg

Wat krijg ik bij deze opleiding?

Certificaat van deelname

Je ontvangt een bewijs van deelname

Online omgeving

Alle benodigde materialen zijn online beschikbaar

Digitaal studiepakket

100% online studeren

Interactieve trainingsvorm

Ruimte voor vraag, antwoord en feedback

Meer info over deze opleiding
Kwaliteit van de trainingen is goed.
Proces is soepel

Ik heb nu 2 trainingen gevolgd en ben erg tevreden over de kwaliteit van de aangeboden trainingen. Het onbeperkt leren abonnement werkt voor mij prima omdat ik meer trainingen per jaar volg.

We zoeken graag met je uit welke opleiding of training goed bij je past.

Deze opleiding wordt verzorgd door

Over de Ontwikkelwijzer

De opleiders van de Ontwikkelwijzer (onderdeel van de Eikk Onderwijsgroep) helpen jou bij het zetten van de volgende stap in de arbeidsmarkt. Lees de inspirerende verhalen van andere omscholers en doorstromers, bekijk de beschikbare trajecten en ontdek wat nodig is om jouw gewenste omscholings- of doorgroeitraject te starten met het STAP-budget.

Tot €1.000 scholingsbudget
Snel geregeld
Vergroot je baankansen
De beste en NRTO-erkende opleiders

Misschien ook iets voor jou?

Haal optimaal rendement uit jouw talent!

4 daagse interactieve opleiding

Adaptief, slim leren2

Voorbereiding op het examen

Ben jij (toekomstig) leidinggevende of manager en wil jij jouw leiderschapsvaardigheden verder ontwikkelen? Dan is dit ontwikkelpad iets voor jou!

Digitaal studiepakket

Adaptief, slim leren2

Voorbereiding op het examen

Heb je wel eens meegemaakt dat je adviezen niet werden gehoord of dat je achteraf het verwijt kreeg dat je advies niet juist was? Of gebeurt het te vaak dat anderen hun probleem bij jou leggen om op te lossen? Coachend adviseren vertrekt vanuit een nieuwsgierige grondhouding. Je vertrouwt erop dat je gesprekspartner de capaciteiten bezit om zelf tot een oplossing te komen voor zijn of haar vraagstuk. Tegelijkertijd voelt de ander zich optimaal gehoord, omdat je aansluit bij zijn of haar belevingswereld.

In deze training Masterclass ontdek je de kracht van coachend adviseren op basis van de Socratische vraagtechniek.

2 daagse interactieve opleiding

Adaptief, slim leren2

Voorbereiding op het examen

Leer leidinggeven als millennial!

1 daagse interactieve opleiding

Adaptief, slim leren2

Voorbereiding op het examen