Ondersteuning bij de STAP-regeling

Onze opleidingen krijgen gemiddeld een 9

Bij ons ben je geen nummer

De beste en NRTO-erkende opleiders

Home Aanbod

ICT Trainingen

Opleidingen in de ICT-sector

ICT Trainingen

Wanneer je baangarantie en goede kansen op arbeidsmarkt zoekt, ben je in de IT-sector aan het juiste adres. Het aantal banen in de IT en het aantal banen waarbij IT-vaardigheden worden gevraagd, nemen alsmaar toe. En met de razendsnelle digitalisering en technologische ontwikkelingen blijft die trend zich onverstoord voortzetten en liggen de IT-kansen voor het oprapen.

Uiteraard kun jij ervoor kiezen om je volledig te laten omscholen richting de IT en in de IT-branche aan de slag te gaan. Maar ook het bijspijkeren van jouw IT-vaardigheden kunnen een tactische carrièrestap zijn om in jouw eigen sector toekomstbestendig te zijn en blijven.

De opleidingen in de IT-Sector op de Ontwikkelwijzer worden aangeboden door icttrainingen.nl.

Powered by

1

2 3 4 5

18 uren

€0€ 749

Als projectmedewerker of (toekomstig) projectmanager wil je projecten succesvol en gecontroleerd uitvoeren.

12 uren

€0€ 792

Python Fundamentals Bootcamp laat jou kennis maken met de basisprincipes van programmeren in Python.

18 uren

€0€ 129

In deze Excel 2019 cursus maak je uitgebreid kennis met alle functionaliteiten van Microsoft Excel 2019.

81 uren

€0€ 825

De computer wordt steeds belangrijker in onze maatschappij. Vandaag de dag wordt er bijna overal digitaal gewerkt. Het is dus belangrijk dat je digitaal vaardig bent.

10 uren

€0€ 149

Freestyle en experimenteer zonder risico voor jouw eigen apparatuur!

Deze Sandbox kun je gebruiken om Windows-serverconfiguratie en beheervaardigheden te oefenen.

2 uren

€0€ 39

In deze training verken je het DevOps continuous integration/continuous deployment (CI/CD) proces voor het overstappen van traditionele praktijken naar CI/CD praktijken.

10 uren

€0€ 79

U wilt meer weten over de (technologische) principes en aandachtspunten die samenhangen met Voice over IP (VoIP). In deze training leert u de technische achtergronden achter VoIP.

12 uren

€0€ 119

U leert de basisbeginselen van Oracle SQL voor de Oracle 11g database. Met Oracle SQL bent u in staat data en objecten in de Oracle database op te vragen en te manipuleren.

Dankzij de stap-subsidie studeer jij dit jaar gratis

Tot €1.000 opleidingsbudget
Een sterkere arbeidsmarktpositie
Vind een opleiding die bij jou past

1

2 3 4 5

ICT Trainingen

Met de online trainingen en opleidingstrajecten beschikbaar op de Ontwikkelwijzer kun je jezelf gratis omscholen naar verschillende onderdelen in de IT, zoals systeembeheer, programmeren of IT security. Als je al werkzaam bent in de IT, dan is dit een mooie kans om gratis je kennis uit te breiden of belangrijke certificeringen te behalen. Ook kun je het STAP-budget gebruiken om je digitale vaardigheden te verbeteren, bijvoorbeeld in Teams, Excel of andere Microsoft producten.

De trainingen zijn beschikbaar in de vorm van unieke e-learning, waarin lesstof gecombineerd wordt met uitgebreide virtuele lab omgevingen en examenvoorbereidingen. De e-learning stelt je in staat om op jouw eigen tempo te werken aan de vaardigheden die jij nodig hebt.

Je kunt bij icttrainingen.nl kiezen voor losse trainingen of complete omscholingstrajecten Zo kun jij je op je eigen tempo klaarstomen voor een nieuw project of een mooie stap in je carrière.

Laat je inspireren

Hoe combineer ik mijn fulltimebaan met een opleiding?

Hoe combineer ik mijn fulltimebaan met een opleiding?

Ben jij aan het overwegen om een opleiding naast je fulltimebaan te gaan volgen? En vraag jij je af of dat wel met elkaar te combineren valt en/of je dan ook voldoende tijd overhoudt voor jezelf en andere leuke dingen? Het antwoord op deze vragen ligt in je eigen...

Lees meer
Hoe weet ik of een baan bij mij past?

Hoe weet ik of een baan bij mij past?

Ben jij op zoek naar een nieuwe baan die naadloos bij jou past? Dan heb je een uitdaging voor je liggen. De huidige arbeidsmarkt is overweldigend. Het aantal openstaande vacatures blijft daarnaast met grote getalen stijgen. Kortom, de keuze is reuze. Maar hoe weet je...

Lees meer
Help! Ik heb gestudeerd. Wat kan ik ermee?

Help! Ik heb gestudeerd. Wat kan ik ermee?

Eindelijk is het moment daar: je cursus of studie is afgerond. Na alle studie-uren heb je eindelijk jouw diploma of certificaat in handen. Maar wat kan je er precies mee? Is een studiekeuze bepalend voor de rest van je carrière? En moet die eerste baan direct de...

Lees meer
Update STAP-regeling

Update STAP-regeling

Inmiddels zijn we meerdere maanden onderweg met het STAP-budget. En dat het populair is, is gebleken. Nederland wil massaal door- en bij leren. Dat is natuurlijk hartstikke mooi, maar dat betekent helaas wel dat niet iedereen direct gebruik kan maken van deze...

Lees meer

Over de Ontwikkelwijzer

De opleiders van de Ontwikkelwijzer (onderdeel van de Eikk Onderwijsgroep) helpen jou bij het zetten van de volgende stap in de arbeidsmarkt. Lees de inspirerende verhalen van andere omscholers en doorstromers, bekijk de beschikbare trajecten en ontdek wat nodig is om jouw gewenste omscholings- of doorgroeitraject te starten met het STAP-budget.

Tot €1.000 scholingsbudget
Snel geregeld
Vergroot je baankansen
De beste en NRTO-erkende opleiders